Najzanimljiviji sajt Balkana

džesika i njen momak rič  FOTO:the sun

Jessica Sharman (20) je živela sasvim normalan život sa svojim roditeljima u mestu Tunbridge Wells u Engleskoj kada doživela moždani udar zbog kojeg je izgubila pamćenje....

Džesika i njen momak Rič Bišop putovali su vozom koji je putovao od Tunbridge Vellsa u Kentu do Londona, gde su zajedno radili u kada je Jessica pretrpela niz moždanih napada.

Kako ona kaže tada je bila prestravljena te nije znala ko je ko. Posle toga čak nije znala ni svoje rođeno ime, nije se sećala ni majke Lise, (49) ni oca Garija (56)! Takođe se nije  sećala kuće ni prijatelja  ni njenog momka Ričija..Iako se Džesika je pre gubitka pamćenja i moždanog udara  zabavljala sedam meseci sa momkom Ričom Bišopom

Kada je posle lekarskih pregleda otpuštena iz bolnice, doktori su joj rekli da postoji 50 posto šanse da ponmo izgubi pamćenje.

Ali Džesika se  ipak odlučila da ponovo prihvati sav taj za nju "novi svet". Tako su joj roditelji pokazivali stare slike dalje i bliže prošlosti,mesta na kojima je bila i opisivali joj njenu prošlost uz podršku njenog momka Riča.
Jessica Sharman  FOTO :Privatna arhiva via the sun
Džesika je izjavila da je kada je ostajala sama sa Ričem da ga je prosto mrzela.


"Nisam ga poznavala, a o se ponašao kao da smo zaljubljeni. Dve nedelje kasnije, pokušala sam da prekinem tu neobičnu vezu. Izgledao je tako povređeno i obećao da će mi pomoći da se setim kako smo mi bili zajedno u ljubavnoj vezi i da smo se voleli nekada pre moždanog udara."

"Tada sam videla koliko je strastven i brižan, konačno me je uverio da se mora brinuti za mene, pa sam se složila s njim u vezi toga"

Rči je počeo da je odvodi je na šetnje parkom, da svraćaju u omiljene restorane i govori joj sve o njihovoj prošlosti.

"Ne sec´am se kada sam se prvi put zaljubila u Riča, ali se sećam tog drugog puta. Bio je tako strpljiv sa mnom, tako sladak, da nisam mogla ništa drugo nego da se zaljubim u njega po drugi put". kazala je britanskim medijima Džesika

I tako srećom po nju u svemu ovome ona se ponovo iz drugog puta se zaljubila u njega i dobili su drugu šansu da obnove svoju ljubav ponovo.!
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1