Najzanimljiviji sajt Balkana


imma foto model japan
Najpopularniji fotomodel u Japanu zove se Ima. Ova "djevojka" ima krupne oči, nežnu kožu, pune usne i savršenu kosu. Ipak ono što malo japanaca zna.... da ova savršena djevojka nije stvarna osoba- ona je digitalni prozvod, digitalna osoba.!

Al japanci k'o japanci uvek nekako štrče od ostatka sveta pa tako ovu devojku Imu oni smatraju smatraju najljepšom i najpopularnijom devojkom u Japanu!


Njeno ime inspirisano je japanskom riječi "Imma", što u prevodu znači "sada", i ona je produkt CG modelovanja. Bez obzira na to što dio javnosti zna da ona nije stvarna, to nije sprečilo njene autore da s Imom postanu Instagram zvezde- senzacija.


U ovom trenutku veštački model "devojka" Imma ima (trentno) preko 24.000 instagram pratilaca, što je duplo više nego što je imala početkom prošle 2019. godine. Upravo zbog velikog broja pratilaca u Japanu, Ima je postala Instagram senzacija.
imma foto model japan
U opisu na njenom Instagram profilu jasno je naznačeno da nije stvarana osoba već da je proizvod CG modelovanja .Ipak, ona na ovim fotografijama izgleda tako stvarno da je skoro nemoguće zaključiti da se ne radi o stvarnoj osobi.

Ima je proizvod kompanije za računarsko modelovanje "ModellingCafeInc". Na ovaj način zaposleni ove kompanije su želeli da pokažu svetu svoje umeće u modelovanju.

Stručnjaci iz ove sfere koji dolaze iz drugih zemalja sveta potvrdili su da su japanski umetnici uradili nešto fantastično!

Imma je već je odabrana za model koji će se naći na naslovnici februarskog izdanja magazina CG, koji se izdaje u celom svetu, i već sada svi pričaju o njoj u dalekom Japanu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1