Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: mega milion lutrija FOTO:megamillions lotteryPosle 5 meseci javio se srećni dobitnik na američkoj lutriji "Mega milllions", koji je još u oktobru 2018. osvojio rekordnu lutrijsku sumu od 1,5 milijardi dolara (milijardu i 500 miliona dolara)...

Neimenovani dobitnik, konačno se javio lutriji Južne Karoline, zatraživši da mu se isplati suma od oko 877 miliona dolara u kešu,saopštila je Komisija Južne Karoline za lutriju.

Dobitnik je želeo da ostane anoniman, a zvaničnici su ga u javnosti nazvali samo "Južnokarolinac", prenosi agencija Rojters.

On je mogao da bira po američkom zakonu o lutrijskim dobicima; da li će mu biti isplaćen džekpot od milijardu i 500 miliona dolara u 29. godišnjih rata ili odmah u kešu 877 miliona dolara .On je odbarao kako smo gore naveli  drugu opciju te je tako "ostao" kratak za više od 600 miliona dolara! 

Što je najveća isplata džekpota (lutrijskog dobitka) dobitniku pojedincu u istoriji lutrije SAD-a, rekla je komisija državne lutrije.

Mesto na kojem je prodat srećni tiket takođe će dobiti nagradu od 50.000 dolara, dok će američka država Južna Karolina imati prihod od 61 milion dolara od poreza na dobitak!
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1