Najzanimljiviji sajt Balkana

Univerzitet st Andrews u Škotskoj
Nemenovani indijski milijarder uz to i brižni otac potrudio da osigura gotovo idealne uslove ćerki za fakulet koji će da pohađa u Škotskoj. U tu svrhu kupio joj je hotel.... koji zapošljava 12 osoba koje će dati sve od sebe da devojci ništa ne fali.

Otac je svojoj ćerki kupio zaseban hotel kako bi pohađala studije na uglednom Univerzitetu St. Andrews, objavio je tabloid "San" uz popis saradnika za koje je takmičenje bilo organizovano u agenciji Silver Svon.

"Porodica želi osoblje sa iskustvom" napominje se u oglasu i nudi plata od približno 30.000 funti na godinu dana.


U oglasu se traže guvernanta, batler, vrsni kuvar, tri poslužitelja za stolom, vozač, vrtlar, tri sobarice i upravnik hotela.

Nadalje se napominje da guvernanta treba da bude "energična i vedra" osoba, a da je upravnik hotela dužan da nadzire osoblje.

Tri poslužitelja trebaju samo da otvaraju vrata studentkinji kad god mogu i postavljati i raspremati sto.

Dok ćerka nemenovanog indijskog milijardera  ima samo jedan zadatak - doneti kući dobre ocene s fakulteta!Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1