Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: bebe kineski blizanci FOTO:printscreen

Neimenovana kineskinja iz grada gradu Xiamen po pisanju kineskih medija je rodila blizance različitih očeva!?

Kineska novinska stranica Strait Herald ovu informaciju dobila je od Zhang koja je direktorka forenzičkog identifikacijskog centra Fujian Zhengtai Ova agencija je provela test očinstva za blizance o kojima je reč u ovome članku

Supruga kojoj su kineski mediji dali samo pseudonim Xiaolong primetila je da su blizanci pri rođenju veoma različiti. Kineskinja Xiaolong je takođe je primetila da jedan od blizanaca ličio na njenog supruga, dok drugi nije imao apsolutno nikakve sličnosti ni s njom niti sa suprugom.Ova bizaran priča je postala poznata kada je par otišao upisati decu u registar rođenih. Da bi se dovršila registracija po kineskom zakonu mora da se napravi test očinstva kao dokaz da su deca njihova.

Direktorka forenzičkog identifikacijskog centra Fujian Zhengtai kazala je kako je muž bio besan na svoju suprugu kada je saznao da je tata samo jedne bebe te da je žena optužila svog supruga kako je falsifikovao rezultate testa kako bi prikrila svoju prevaru.

Otac je kazao da će se brinuti o svom detetu, ali ne i o detetu drugog muškarca -ljubavnika kineskinje Xiaolong

Rođenje blizanaca s različitim očevima, poznata je pod medicinskim stručnim nazivom heteropaternalna superfekundacija i ovakvi slučajevi su ekstremno retki.

Heteropaternalna superfekundacija je ekstremno redak medicinski slučaj tj. pojava da je veća verovatnoća da da će te pre dobiti na lotou nego roditi blizance različitih očeva

Ovo se može dogoditi ako žena ima polne odnose s dva partnera u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju ili ako žena oslobodi dve jajne ćelije u razmaku od nekoliko dana u istom reproduktivnom ciklusu, a zatim ima odnose s različitim partnerima prenosi vest britanski  "TheGuardian".
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1