Najzanimljiviji sajt Balkana

mega millions lutrija
Zvaničnici američke lutrije potvrdili su da je napokon izvučena lutrijska dobitna kombinacija -džekpot  koja će nekome doneti najveći dobitak svih vremena u Americi 1, 6 milijardi dolara!...

 Tako je za sada nepoznati srećnik  iz Južne Karoline koji kupio tiket igre na sreću "Mega millions“, I dobio  1.600.000.00 (milijardu i šesto miliona) dolara te postao u pravom smisli reči milijarder! 


Dok su ovi  izvučeni  brojevi 5, 28, 62, 65, 70 doneli mu pravo bogatstvo

Srećni dobitnik prevazišao je minimalne šanse za dobitak i postao jedan u 302,5 miliona koji je osvojio nagradu, uplatom srećnog tiketa koji košta dva dolara. Tiket je uplaćen u Južnoj Karolini, ali nije poznato gde tačno.

Agencija AP navodi da će verovatno proći nekoliko dana, a možda čak i nedelja, dok se srećnik ne pojavi da potvrdi svoj dobitak.

Zvaničnici lutrije i finansijski menadžeri ljudima koji nagradu osvoje, savetuju da detaljno isplaniraju strategiju investiranja dobitka, ali takođe upozoravaju da se pobednici suočavaju i sa novom zabrinutošću za sopstvenu bezbednost kao posledicom iznenadnog posedovanja ogromne količine novca.


Prema pravilima lutrije, pobednik može da odabere da mu odmah bude isplaćeno 904 miliona dolara ili da dobitak od 1,6 milijardi dolara dobija u ratama u narednih 29 godina.

U zavisnosti od države, pobednici imaju rok od 180 dana do jedne godine da dođu i potvrde svoju dobitnu kombinaciju. Inače lutrijska igra na sreću "Mega milioni" igra se u 44 američke savezne države, Vašingtonu i na Devičanskim ostrvima.

U osam država od ukupnog broja u kojima se igra (među njima je i Južna Karolina) lutrijski pobednici imaju pravo da ostanu anonimni, ali u ostalim državama javnosti se saopštava ko je dobitnik pobedničke kombinacije.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1