Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: prljave smrdljive čarape
37-godišnji kinez Peng  iz grada iz Zhangzhoua završio je u bolnici s teškom infekcijom na pluća! Jer je svaki dan mirisao ( udisao) svoje smrdljive čarape!....

Svaki dan,kinez Peng bi se nakon posla presvlačio, skinuo bi svoje smrdljive čarape koje je nosio taj dan, stavio ih na nos i duboko udisao (mirisao)

Zahvaljujući bizarnoj navici, udisanju svojih smrdljivih čarpa u njegova pluća su dospele gljivice koje su se razvile na njegovim znojnim stopalima!

Kada se zbog tegoba Pneg pojavio u bolnici, pokazalo se da ima tešku infekciju na plućima te su ga morali zadržati u bolnici na lečenju.

Lekari veruju da je bizarna navika kod ovog kineza, zajedno s slabim imunološkim sistemom uzrokovanim još i stresom, doprinijela širenju gljivične infekcije na pluća i stvaranju teške infekcije. 

Inače gljivična infekcija pluća je veoma opasan zdravstveni problem i može biti smrtonosan. Dijagnoza plućne gljivične infekcije može biti teško uočljiva jer znakovi i simptomi bolesti mogu biti nespecifični, a neinvazivna dijagnostička ispitivanja često imaju nisku osetljivost.

Peng je priznao lekarima na kraju, da je zavisan o 'udisanju' svojih smrdljivih čarapa i trenutno je hospitalizovan u bolnici gde će ostati do daljnjeg na lečenju...

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala