Najzanimljiviji sajt Balkanamars kasika

Sa Crvene planete Mars uvek nam stižu neke misteriozne i veoma čudne fotografije koje nas navode na pomisao da nekada davno možda planeta Mars bila naseljiva...Ovoga puta reč je o sada već drugoj uslikanoj "kašiki s Marsa"...

Na tim zanimljivim fotografija koje nam šalje NASA rover Curiosity mogu se primetiti stene i oblici koje nas neodoljivo pdosećaju na neke ostatke "vanzemljaske civilizacije".

Na snimcima koje je objavila NASA poklonici terije zavera o vanzemaljcima i NLO zaljubljenici veruju da NASA-ina fotografija druge "okamenjene kašike" je nepobitan dokaz da je na Marsu postojala neka (vanzemljaska) civilizacija čiji su pripadnici jeli kašikama.

Dr Džon Brandenburg ima teoriju da je na Marsu postojala civilizacija koju je izbrisao nuklearni rat, a njoj u prilog ide i nađena "kašika"

Navodni deo pribora za jelo fotografisao je rover Kjuriositi, a primetili su ga lovci na vanzemaljce.Jedan od njih, Skot Si Varing je rekao da se radi o "fantastičnom otkriću", ali i da je to već druga kašika nađena na Marsu.

"Ovo je zapravo druga kašika nađena na Marsu i ova je identični duplikat prethodno otkrivene", rekao je on.

Prema njegovim rečima, oblik i veličina ukazuju na to da su možda vanzemaljci imali šake slične našima i da su bili približne veličine kao ljudi. On je na slici primetio i još nešto što bi moglo da bude takođe deo "drevnog escajga".

Prethodno su na Marsu "viđeni" pištolji, cipele, razne životinje, pa i ostaci drevnih građevina sklupture i drugi prdmeti koji neodoljivo podsećaju na delove neke civlizacije.

Naravno, na kraju se kada su u pitanju ovakva "otkrića" u pitanju postavlja još jedno pitanje da li se ovde radi pareidoliji- optičkoj iluziji do koje dolazi kada mozak pobrka nepoznate oblike sa sličnim

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala