Najzanimljiviji sajt Balkana

Najveći broj bogate dece na svetu stekao je bogatstvo rođenjem, pa iako su se ranije na listama najbogatije dece na svetu nalazili i neki koji su novac zaradili sami...

Kako navodi listi portala "Money.Inc" za 2019. godinu isključivo su deca slavnih i bogatih roditelja


Na vrhu liste nnajbogatije dece na svetu u 2019. je princ Džordž Aleksander Luis, takođe poznat kao princ Džordž od Kembridža, čije se bogatstvo procenjuje na više od milijardu dolara.!

Rođen 22. jula 2013. godine, mladi princ je član britanske kraljevske porodice i treći je na redu za nasledstvo britanskog trona.

Za svoje bogatstvo može da zahvali pravima koja je stekao po rođenju zbog svog položaja u kraljevskoj porodici.

Najstariji je sin princa Vilijama, vojvode od Kembridža, i Kejt, vojvotkinje od Kembridža.

Smatra se da njegova mlađa sestra, princeza Šarlot, ima neto vrednost oko milijardu dolara.

Na drugom mestu sa bogatstvom od milijardu dolara nalazi se Fibi Adel Gejts, ćerka Bila i Melinde Gejts, koja nije u centru pažnje i na internetu nema mnogo informacija o njoj.


Uprkos tome što je najmlađe dete, navodi se da će ona postati najveći naslednik bogatstva nakon smrti roditelja, a procene su da će naslediti više od milijardu dolara.

Na trećem mestu  na listi najbogatije dece je ćerka Bijonse i Džej-Zija, Blu Ajvi Karter već je vrlo bogata, a njeno bogatstvo nastavlja da raste

Prema mnogim izveštajima, Blu Ajvi trenutno vredi oko milijardu dolara i postaće još bogatija nakon smrti roditelja.

Na četvrtom mestu je Suri Kruz je sa 800 miliona dolara zahvaljujući slavnim roditeljima Kejti Holms i Tomu Kruzu, provela je većinu života u centru pažnje. Nju prate paparaci, a modni časopisi već pišu o njenom stilu.

Većina njene procenjene neto vrednosti bazira se na nasledstvu koje će dobiti nakon smrti roditelja.

Na petom mestu su Noks Džoli Pit i Vivijen Džoli Pit, koji su bogati zahvaljujući radu svojih roditelja Breda Pita i Andželine Džoli.

Njihovi roditelji su povećali bogatstvo dece i prodajom zajedničkih fotografija, pa se sada njihovo bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara.

Samo jedna fotografija snimljena prilikom rođenja blizanaca navodno je dodala milion dolara na bogatsto glumačkog para.

Na poziciji 6 najbogatije dece na svetu su blizanci Dženifer Lopez i Mark Entonija, Ema i Maksimilijan Muniz, sa 200 miliona dolara  Otkako su rođeni, mediji neprestano prate blizance, a njihova majka je i dalje jedna od omiljenih slavnih ličnosti u Americi.

Na sedmom mestu, Šon Preston Federline najstariji je sin Britni Spirs i Kevina Federlajna, a Džejden Džejms je njegov mlađi brat. Kombinovana neto vrednost braće procenjuje se na 200 miliona dolara . To je uglavnom zbog bogatstva njihove majke, ali dvojac je takođe zarađivao od svojih pojavljivanja u časopisima i na televiziji.

Na osmom su mestu liste najbogatije dece su deca Nort Vest i Sejnrt Vest, roditelja  Kim Kardašijan i Kanje Vesta vrede po 100 miliona dolara i na osmom su mestu liste najbogatije dece.

Ta brojka ima potencijal za rast s ozirom na to da su roditelji dece jedan od najatraktivnijih slavnih parova i rado se upuštaju u brojne poslovne poduhvate.

Na devetom mestu je Rouz Doroti Dorijak. Rouz je ćerka glumice Skarlet Johanson i njenog supruga, francuskog novinara Romaina Dorijaka, sa 100 miliona dolara.  Iako Rouzin otac nije poznat, njena majka je izuzetno talentovana glumica koja zarađuje velike honorare za svoje filmove.

Na kraju liste je Danijelin Houp Maršal Birkhed, ćerka pokojnog J. Hauarda Maršala, naftnog tajkuna i pokojne Ane Nikol Smit, manekenke i televizijske ličnosti.

Nakon smrti roditelja, Danijelin je nasledila veliki deo njihovog bogatstva. Tačna visina njenog bogatsva nije otkrivana, ali se procene kreću u rasponu od 59 do 100 miliona dolara,Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1