Najzanimljiviji sajt Balkana


Možda izgledaju slatko i malo, ali "Lil Nitro" s gumiranim bombonama nije šala se igrati. Ove gumirane bombone su 900 puta jače od Jalapeno papričica, i ovo su najljuće gumene bombone na svetu.!...

Nakon najtoplije lizalice na svetu i najslađih slatkiša na svetu, lukavi umovi u Flamethrover Candy su stvorili najljuće gumene bombone na svetu. Čije jedno pakovanje košta oko 7 dolara i može se naručiti online.

Naravo, nemojte biti obmanuti njegovim slatkim i privlačnim izgledom, jer ovaj mali medvedić je užasno i eksplozivno ljut!

Bomobne "Lil Nitro" napravljene su sa specijalnim ekstraktom čili paprike koji je 900 puta jača od Jalapeno paprike, i nekoliko puta jači od Carolina Reaper, Zmajevog daha i Pepper X, koji se generalno smatraju najljućim papričicama na planeti Zemlji!


Ekstrakt paprike koji se koristi da bi se napravilo "Lil Nitro gumene najljuće bombone" je ocenjen na Sklovil skali sa neverovatnih 9.000.000 skovil jedinica pa iako ova zastrašujuća poslastica ima i druge sastojke, ali pored svega još uvek je na skali stoji na oko 7.200.000 miliona skovil jedinica.

Da bi videli stvarnu sliku jačine Carolina Reaper ljuta papričica ima "samo" prosečnu ocenu na Scoville skali od 2,2 miliona jedinica. Tako da, ove "Lil Nitro" gumirane bombone s pravom nose titulu naljućih gumenih slatkiša na svetu

Lil 'Nitro gumeni ljudi medvedići - bombone, se pakuju pojedinačno u "vatrena" pakovanja i kutije koje podsećaju na njihovu vrućinu.

Dok vas jedan Lil 'Nitro gumeni medved verovatno neće ubiti, to će vam ostaviti u ustima grlu i stomaku osećaj kao da se u vama zapalilo "milon vatri " tako da ako ih ikada probate jedete ih na sopstveni rizik.

Samo se pobrinite da ga držite van domašaja dece, jer to nije običan slatkiš već naljuće gumirane bombone na svetu!.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1