Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: bambi crtani film
Sud u Missouriju je izrekao veoma neobičnu kaznu lovcu. Uz godinu zatvora lovac Dejvid Beri mlađi, dobio naredbu od suda da svaki mesec mora da gleda crtani "Bambi"...

kako bi mu na što bolji način objasnili zašto više ne smije loviti.

David Berry Jr. je osuđen na godinu zatvora zato što je ilegalno ubijao jelene i srne, uzimajući samo njihove glave, dok je ostavljao ostatke delova tela u šumi.

U zatvoru će provesti narednu godinu, a svaki mesec će gledati animirani film iz 1942. godine, u kojem lovci ubijaju Bambijevu majku.

"Prvo gledanje će biti najkasnije 23. decembra 2018. godine, uz najmanje jedno gledanje crtanog filma na svakih mesec dana, tokom čitave kazne", naveo je sudija Robert Džordž.


Berry je uhapšen krajem augusta 2016. godine, a istraga je trajala donedavno, kada je sud prikupio dovoljno dokaza za osudu.

Nakon višemesečne istraga, koja se proširila na nekoliko američkih saveznih država, uhapšeni su Beri, kao i njegovi otac i brat, prenose lokalni mediji.

Iako je ukupan broj ubijenih jelena nepoznat, sumnja se da bi mogao da bude i "više stotina". Beri je nakon toga priznao krivicu za nelegalni lov i osuđen je na godinu dana zatvora.

Pored toga - i crtanog filma Bambija - dobio je i 120 dana za ilegalnu upotrebu oružja, dok su i njemu i njegovom ocu zauvek ukinute dozvole za lov.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala