Najzanimljiviji sajt Balkanasodeto elgordo dobitinici LUTRIJE 2018
Gotovo svi stanovnici sela Sodeta koji broji oko 250 stanovnika u Španiji postali su dobitnici Španske božićne lutrije "el gordo" osim jednog čoveka iz ovog sela....

U pitanju je jedan grk Costis Mitsotakis koji nije ljubitelj igara na sreću...

Kada je pre par dana na španskoj lutriji izvučen broj 58268 skoro celo selo Sodeto sa 250 stanovnika je počelo da slavi premiju od 100 miliona evra.

Svi su postali dobitnici na izvlačenju takozvanog "debeljka" (špaski el gordo) osim "nesrećnog" došljaka iz Grčke Kostasa Micotakisa koji nije mnogo mario za “kult lotoa” u ovom mestu pa nije ni kupio loz.
Costis Mitsotakis koji nije kupio tiket lutrije
Ova nesvakidašnja situacije desila se zato što prodajna mesta Španske božićne lutrije često dobijaju svega jedan ili dva različita broja.


Meštani su odmah izašli na trg u centru da proslave. Neke je vest zatekla na traktoru i nisu mogli da veruju dok nisu videli razdragane komšije. Žene su opsele jedinu frizerku u želji da se doteraju za televizijske kamere koje sigurno dolaze, ali je i ona uzela slobodan dan kako bi slavila.

Seljani su, imajući u vidu da je ovo siromašan deo zemlje, svoj deo bogatstva potrošili pretežno na otplatu dugova i ulaganje u svoje farme, dok su zidari zadovoljno trljali ruke zbog onih koji su rešili da renoviraju domove

Dok je tekao šampanjac jedini ”gubitnik” Costis Mitsotakis nije pao u očaj već je snimao dokumentarac o svojim komšijama pošto je po profesiji producent.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala