Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: otac i kćerka iz japana
Da bi spasila svoju ćerku od zadirkivanja, samohrana majka iz japana, Asako, je zaposlila glumca koji glumi oca devojčice već punih 10 godina. ....

Megumi je bila beba kada su joj se roditelji razveli, a otac nestao iz njenog života.

Majka Asako se seća da je devojčica počela da se pita gde joj je otac veoma rano, ali da se njegova neprisutnost nije činila kao velika stvar dok devojčica nije napunila 10 godina.

Tada je njena majka Asako primetila promenu u ponašanju svoje ćerke; prestala je da priča s njom, povukla se u sebe i prestala da ide u školu. Majka je uskoro shvatila da je njena ćerka žrtva nekih školskih nasilnika, što je čest slučaj sa decom samohranih roditelja.

Asako se srce slomilo, i nakon što je razgovarala s učiteljima, odlučila je da ćerki da ono što najviše želi - oca, čak i ako je to značilo da će lagati. Održala je audiciju s pet kandidata i odlučila da će novi "otac" njenoj ćerki biti gospodin Takaši, koji je bio ljubazan i s kojim je bilo lako razgovarati.


On je imao svoju agenciju sa osobljem oko 20 ljudi i 1.000 freelancera(osoba koja obavlja posao po ugovoru za određenu kompaniju), koji su u mogućnosti da preuzmu bilo kakvu ulogu koja treba klijentu.

Takaši je već glumio momke, biznismene, prijatelje i očeve, čak i mladoženju na nekoliko venčanja, tako da mu glumljenje oca nije izgledalo komplikovano. Sastajao se sa Asako nekoliko puta kako bi mu ona objasnila šta se od njega očekuje.

"Moji zahtevi su bili jednostavni. Kao prvo, želela sam da kaže kako mu je žao što nije bio u životu Megumi od početka. Drugo, želela sam da sluša sve što mu ona želi reći", rekla je Asako.

Asako je rekla svojoj ćerki da joj se otac ponovno oženio i da ima novu porodicu, ali da je skoro kontaktirao jer je želio upoznati Megumi. Na početku, devojčica je bila šokirana, a zatim se složila da ga upozna. Tako je Takaši pre 10 godina postao otac Megumi.

"Kompleksne emocije su bile prisutne", priseća se Takaši, koji kaže da je pri prvom sastanku sa Megumi osetio njenu ljutnju. Takaši i njegova lažna porodica su se počeli viđati dva puta mesečno. Išli su u šetnje, na rođendanske proslave i u biosokop. Megumino ponašanje se ubrzo poboljšalo.

Zaposlenje Takašija svakog meseca je koštalo Asako. Svaki put kada su njegove usluge bile potrebne bilo je potrebno i platiti oko 90 dolara, ali je rekla da je sreća na licu njene ćerke bila znak da je novac dobro utrošen. Takaši je izjavio, ako njegova "ćerka" ikada sazna istinu, da će to verovatno biti užasno i bolno za nju.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala