Najzanimljiviji sajt Balkana

dolari bankomat
Policija iz Hjusotna u SAD je prošlog ponedeljka morala da blokira čitav kvart, nakon što se društvenim mrežama proširila vest da jedan bankomat "poklanja" novčanice od 100 dolara...

umesto banknota od deset dolara.


"Bank of Amerika", na čijem se bankomatu dogodila greška, ubrzo je izdala saopštenje da je za slučaj odgovoran službenik banke koji je na mesto gde stoje banknote od 10 dolara stavio one od 100 dolara, naglasivši da je problem isti dan rešen.

Sve je počelo u nedelju uveče oko 23 časa, kada je jedan građanin želeo da sa bankomata podigne 20 dolara. Umesto dve novčanice od 10 dolara, dobio je dve novčanice od 100 dolara.


Svoj dobitak objavio je na društvenim mrežama, ispred bankomata se ubrzo stvorila gomila ljudi i tuče među njima neizbežno su počele.

Banka je odbila da komentariše koliko je novca podignuto iz bankomata za dva sata koliko je problem postojao i koliko je policiji bilo potrebno da rasturi gomilu.

Takođe, banka nije zahtevala od građana da vrate novac, mada niko od njih to nije učinio(op. aut. a i ko bi na ovakav poklon) tako da su srećnici dobili divan poklon pred Božić.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1