Najzanimljiviji sajt Balkana



dečaka s tetovažom je zaustavila policija
Jednog tinejdžera s mentalnim poremećajem kineski policajci su pronašli kako luta autoputem s tetovažom  mobilnog na ruci. Dečak je lutao autoputem koji povezuje gradove Wenzhou i Taizhou...

Kada su ga policajci zasutavili uočili su neobičnu tetovažu na njegovoj ruci. Na ruci je imao istetoviran broj mobiilnog telefona svoje majke

Pronađeni tinejdžer je imao istetovirana dva telefonska broja, jedan bio precrtan dok je drugi bio normalan. Jer majka mu je morala istetovirati novi broj mobilnog kada ga je promenila.

Policajci od tinejdžera nisu mogli ništa saznati, kako se zove niti gde živi...
Na kraju im je broj mobilnog telefona koji mu je majka istetovirala na ruci puno pomogao jer su uspeli kontaktirati njegovu majku koja je došla po njega u policijsku stanicu.


Po priči majke, mentalno zaostalog tinejdžera on se iskrao iz kuće u 3 ujutro dok su njegovi roditelji još spavali. Lutao je ulicama, a na kraju je završio na autoputu.
dečakova ruka s tetovažom mobilnog telefona
"Dala sam mu tetovirati samo broj svog mobilnog u slučaju da se izgubi" izjavila je majka policajcima. Njen potez naišao je na odobravanje na društvenim mrežama širom Kine.

Ako ne znate u Kini ne postoji zakon kojim se zabranjuje tetoviranje maloletnih osoba pa majka neće snositi nikakve zakonske posledice.

Ipak, policija u Kini savetuje roditeljima dece sa psihičkim poremećajima da jebolje imati GPS sistem za praćenje jer bi tako mogli u svakom trenutku znati gde se njihovo dete nalazi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala