Najzanimljiviji sajt Balkana

Megan i Sophie Walker
Lerkari su ostali šokirani medicinskim fenomenom koji se dogodio kod jednojajčanih bliznakinja Megan i Sofi Voker (11) iz Edinburga u Škotskoj.Jedna od  sestara blizankinja je imala simptome raka a druga je dobila rak (kancer)...

Za sada šokirani doktori ne mogu da daju objašnjenje za sestre bliznakinje Megan i Sophie Walker za ovo nesvakidašnje medicinsko iskustvo niti da ga stručno objasne.

Jedna od blizankinja Megan je jednog dana iz čista mira prebledela i počela da se žali da se ne oseća dobro. Ubrzo potom počela je da gubi na težini, da se žali na mučninu i iscrpljenost, dok je Sofi i dalje bila puna energije kao i ranije.

Lekari su odmah krenuli da vrše ispitivanja ali dugo nisu mogli da ustanove šta nije uredu sa Megan.
Onda su počeli da vrše ispitivanja na Sofi i otkrili strašnu istinu - da Sofi ima rak bubrega, ali da je Megan ta koja pokazuje simptome!

"To je bilo jak strašno. Nije bilo nikakvih indikacija da nešto nije u redu sa Sofi. Mi smo sve vreme brinuli za Megan, stalno je bila bleda, nije se osećala dobro" kaže majka devojčica Rebeka

Nedugo nakon šokantnog otkrića i mala Sofi je počela da kopni. Ubrzo su je stigla svoju sestru Megan u težini i u jednom trenutku su sestre blizankinje su sa 40 kilogama spale na 35 kilograma.

Sofi je operisana u decembru prošle 2107. godine i izvađen joj je levi bubreg. Sada devojčicu vode na hemoterapije, a lekari se nadaju da će se potpuno oporaviti.

Ipak, lekarima i dalje nije jasno i ostaili su šokirani činjenicom, kako je zdrava devojčica pokazivala simptome teškog oboljenja raka (kancera) , dok je Sofi koja je zaista imala problem delovala potpuno zdravo.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala