Najzanimljiviji sajt Balkana


audi  Vans Hansena koji mehaničar neće da plati odštetu
Vins Hansen iz Orlanda u SAD, svoj automobil marke "Audi S4" ostavio kod mehaničara, očekujući da će za par dana biti popravljen. Međutim njegov audi S4 slupao je mehaničar i uz sve to mehaničar mu je rekao da on  neće platiti odštetu...

Već da će to uraditi ikako on (mehaničar) očekuje osiguranje platiti nastalu štetu na automobilu Vinsa Hansena.


Hansen je bio siguran da će mehaničar pokriti štetu kada mu je javio da je tokom probne vožnje udario u drugi automobil.

Nisam bio ljut kada mi je javio da je udario automobil. Takve stvari se dešavaju“, rekao je Hansen za WESH2, koji je "audi S4" dovezao u radionicu "Titan motorsport" u Orlandu da mu ugrade neka poboljšanja.


Dok je potpisivao račun javljeno mu je da je mehaničar udario u drugi automobil. Utvrđeno je da je mehaničar kriv jer je napravio nezakonito polukružno skretanje.

Iz radionice su mu rekli da je najbolje da on podnese zahtev osiguranju za naknadu štete, ali kada je Hansenova osiguravajuća kompanija tražila, nisu hteli da daju podatke svog osiguranja.

Nero Delivala, vlasnik "Titan motorsporta", rekao je za lokalne medije da je Hansen već potpisao ugovor sa njima po kojem je radionica oslobođena odgovornosti za bilo kakvu štetu koju automobili pretrpe dok su kod njih.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1