Najzanimljiviji sajt Balkana


Yuan Taiping

Yuan Taiping iz grada Čongkinga na jugozapadu Kine  izgleda kao da ima 80 iako ima tek 30 godina.! On pati od bizarnog i za sada misteriznog medicinskog poremaćaja koje je prouzrokuje njegovo prerano starenje kože!....

Yuan Taiping iz grada Čongkinga na jugozapadu Kine  izgleda kao da ima 80 iako ima tek 30 godina.! On pati od bizarnog medicinskog poremćaja koje je prouzrokuje njegovo prerano starenje kože!

Iako zadnjih 10 godina je posetio brojne doktore, oni još nisu uspeli da ustanove zašto lice Juana izgleda tako staro tj.zašto mu lice ubrzano stari.

Mladi Yuan radi kao menadžer u jednoj kineskoj građevinskoj firmi a promene na telu svom telu i licu uočio kada je imao  20 godina. Na rukama i nogama su mu se ispočetka počele razvijati male bore, a ubrzo nakon toga i na njegovom licu, mislio je da je to od stresa i rada.

Međutim ovo njegovo misteriozno stanje se i dalje se nastavljalo  odlučio otići u bolnicu. Uprkos brojnim medicinskim pretragama i lekovima, lekari još uvek ne znaju šta to nije uredu sa njegovim telom odnosno zašto prerano stari i zašto mu se javljaju "bore".?!

Neki lekari koji su ga pregledali za sada sumnjaju da bi nesrećni mladić mogao da pati od akromegalije, retke hronične bolesti koja nastaje kao posledica preteranog izlučivanja hormona rasta kod odraslih osoba. Ali u ovu dijagnozu nisu svi lekari spremni da prihvate i nisu sigurni u nju.

Od ove nepoznate za sada lekarima "staračke bolesti"  pati i njegov mađi brat kao i dvoje komšija iz susednog sela. Dakle,izgleda da stanje nije nasledno, dok je Yuan  odbacio ekološke efekte jer kako on kaže  njegovo životno područje je relativno nezagađeno

Inače ovo  nije prvi slučaj ovakvih ili sličnih misterioznih bolesti preranog starenja. Kineskinja Nguyen Thi Phuong ( 26) se na sličan način "pretvorila" u 70-godišnju ženu. Kao i Hu Juan, (28), koja je počela ubrzano da stari nakon porođaja, i sada izgleda kao prava baka sa smežuranom naboranom kožom.

Dok se tačno ne dijagnostifikuje ova staračka bolest kod ovog 30-godišnjaka zbog kojeg svi misle da je starac ostaće još koje vreme misterije lekarima. Jedini privremeni lek za Yuana je redovan odlazak u bolnicu gde mu vrše drenažu oteklina na licu koje izgledaju poput bora.

Na kraju pogledjate i sami video prilog o njemu:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1