Najzanimljiviji sajt Balkana

Iznad grada Dalkahua u Čileua prošle sedmice su se pojavile misteriozne "vatrene kugle" Te misteriozne "nebeske crvene kugle" su bile jarko crvene boje za koje se isprva mislilo da su meteori. Ali...

Detaljnija ispitivanja pokazala su da to nije slučaj, što je izazvalo brojne spekulacije i dodalo na misterioznosti.


Stanovnici Dalkahua, lučkog grada na južnom ostrvu Čiloe, odmah nakon nebeskog incidenta na društvenim mrežama su delili svedočanstva i fotografije neobičnih letećih objekata.


Vatrene kugle pale su pored grada i na posedu Bernardite Ohede zapalile nisko rastinje i žbunje

Čileanska Nacionalna služba za geologiju i rudarstvo poslala je tim da istraži područje, a stručnjaci su utvrdili da uzrok paljenja rastinja nisu dezintegrisani meteoriti, pošto nisu mogli da pronađu ostatke bilo kakvog svemirskog kamenja.
vatrene kugle čile paljevina"Nismo pronašli nikakve ostatke niti dokaze o meteoritu", naveli su stručnjaci, koji su uzeli uzorke zemljišta sa sedam lokaliteta i detaljnije saopštenje će objaviti u narednim nedeljama.

Do tada, teoretičari zavera mogu da spekulištu o novoj poseti vanzemaljaca, ali pojedini stručnjaci navode da se najverovatnije radi o nekom svemirskom otpadu, koji se nije se spalio pri ulasku u atmosferu, već je dospeo do tla te tako spržio tlo i postao "vatrena kugla na nebu"

izvor.rts.rsZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1