Najzanimljiviji sajt Balkana

Najbogatija porodica na svetu, porodica Valton, zarađuje  desetine hiljada dolara ne, dnevno već, u jednoj minuti! Porodica Walton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart,...

trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara! Porodica Valton( Walton)svakog minuta poveća svoje bogatstvo odnosno zaradi 70.000 dolara svakog minuta!

Kada završite čitanje otprilike 4-5 pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vreme sutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara"!

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrednim 60 milijardi dolara.


Medu Voltonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procenjenim na po 48,8 milijardi dolara, u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrednim 16,7 milijardi dolara.

En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, kćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, “teške” su po oko 6 milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

Sada kad ste pročitali ovaj tekst Voltonovi su postali bogatiji za oko 70.000 dolara. Pa sad recite da vreme nije novac😉
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1