Najzanimljiviji sajt Balkana

najveća porodica na svetu Zion Chan FOTO PRINTSCREEN YOUTUBENajveća porodica na svetu živi u državi Mizoram, u selu Baktavng, u četverospratnoj kući koja broji ukupno 100 soba! Zion Chan, je glava najbrojnije ili najveće porodice na svetu,....

 on ima ukupno 181 člana, i to.... 39 žena, 94 dece i 33 unučadi tako da je ovaj Indijac je trenutno glava najveće porodice na svetu.


U četvorospratnoj kući žive četiri generacije, a broj porodice još uvek nije konačan. Naime, Čana tvrdi nije isključeno još neko proširenje porodice, jer, kako kaže, ne želi da propusti nijednu priliku za brak.

Žene dele spavaonice, a kako bi svaka od njih dobila priliku da noć provede sa svojim suprugom postoji raspored - najmlađe žene su smeštene bliže spavaćoj sobi glave porodice, dok su starije smeštene nešto dalje u kući.

Ova mnogobrojna porodica ma čak i svoju školu. Za večeru obično pojedu 30 pilića, blizu 60 kilograma krompira i 100 kilograma pirinča.


"Mi ostajemo uz Zionu jer je on najvažnija osoba u porodici, a osim toga je i najzgodniji muškarac u selu”, objašnjava Rinkmini (35), jedna od Čana žena.

Sloga, poštovanje i ljubav vladaju u porodici Čana, čija je organizacija nalik na vojnu - žene zajedno pripremaju obroke pod komandom najstarije, Zatiangi.

Jedan od Zionovih sinova insistirao je da njegov otac oženi siromašne žene iz svog sela kako bi brinuo o njima. "Osećam se kao božiji miljenik jer mi je dao toliko dece o kojima se staram”, izjavio je Ziona  tokom intervjua za britanske novinske medije

Gospodin Čana je i vođa hrišćanske sekte u okviru koje je dozvoljeno da muškarac ima onoliko žena koliko želi.U ovoj "sekiti" trenutn o ih ima oko 2000.

Tokom jedne godine Ziona je oženio čak deset žena, a naglasio je da zarad proširenja svoje "sekte” namerava da ode i u Ameriku da bi se oženio ponovo.

Gospodin Čana je i vođa hrišćanske sekte u okviru koje je dozvoljeno da muškarac ima onoliko žena koliko želi.

Tokom jedne godine Ziona je oženio čak deset žena, a naglasio je da zarad proširenja svoje "sekte” namerava da ode i u Ameriku da bi se oženio ponovo.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1