Najzanimljiviji sajt Balkanasombra policijski pas čija je glava ucenjena
Policijski pas  iz Kolumbije čije je ime Sombra, koji je otkrio rekordnu količinu narkotika, premešten je iz bezbednosnih razloga, jer  je narko-kartel ucenio njenu glavu na 70.000 američkih dolara....

Obaveštajni izvori upozorili su da je "Urabenjos“ ucenio glavu  Sombre (njeno ime u prevodu znači Senka) šestogodišnje ženke nemačkog ovčara  nakon što je ona pronašla skoro 10 tona kokaina te bande

Inače Sombra "radi" za policiju još od vremena kada je bila štene  i zaslužna je za hapšenje 245 osumnjičenih trgovaca drogom.

Napominjemo vas da je "Urabenjos" jedna od najmoćnijih krimi organizacija u Kolumbiji, te je Sombra premeštena ii kruga delovanja bande na aerodrom u Bogoti.

Naime, smatra se da je za nju bezbednije da "radi" na međunarodnom aerodromu jer se nalazi izvan glavnog područja uticaja te bande.


A pre ovoga pocojski pas Sombra je bila raspoređena u lukama na atlanstkoj obali, uključujući grad Turbo, iz kojeg se tone kokaina isporučuju gliserom, a ponekad i podmornicama u srednju Ameriku i SAD.

Tako je pas Sombra nanjušila 5,3 tone kokaina u Turbou, a nedavno je pronašla još četiri tone kokaina, koji je bio skriven u auto-delovima za izvoz.

Najveći deo trgovine drogom kontroliše "Urabenjos" a šef te bande Dairo Antonio Usuga jedan je od najtraženijih muškaraca u Kolumbiji!

Dodaje i da nije neuobičajno da „Urabenjos“ nudi novac  kako bi se otarasio onih koji mu stoje na putu  ali da značajno veća suma koju je ponudio za ubistvo Sombre ukazuje na finansijske gubitke koju je banda pretrpela zbog njenog osetljivog nosa.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala