Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: nutela
Italijanski proizvođač slatkiša "Ferero" nudi najslađi posao na svetu,oni traže degustatore omiljenog slatkiša dece i odraslih "Nutelle"....

"Ferero" je pre par dana objavio oglas u kojem traži 90 degustatora koji će testirati čokoladu, kakao, lešnike i druge sirove proizvode za proizvodnju čokolade.

Firma zainteresovanima nudi ugovor na pola radnog vremena.Naime, posao predviđa dva radna dana nedeljno u sedištu firme u Albi. Za dobijanje posla nije potrebno imati prethodno iskustvo, već je važno samo da kandidati nemaju nikakve alergije na hranu.

Izabrani kandidati, koji će biti podeljeni u dve grupe, obavezuju se da će od 30. septembra pohađati tromesečni kurs, na kraju kojeg će svega 40 osoba biti izabrano za degustatore čokolade.


Do sada je „Ferero“ uvek koristio internu radnu snagu, to jest zaposlene za testiranje svojih proizvoda. Ovaj put firma želi da upita potrošače, bez ikakvih saznanja o sastojcima proizvoda.

Pored "nutelle", Ferero proizvodi praline "mon cheri ", "Raffaello", i Ferrero Rocher“, kao i „kinder jaja“.

Firma ima godišnji obrt u visini od 10,5 milijardi evra i zapošljava 30.300 ljudi, a širom sveta ima 91 ćerka-firmu i 23 proizvodnih postrojenja, te je prisutna u 170 zemalja sveta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala