Najzanimljiviji sajt Balkana

vanzemaljac NASA

U NASA,vlada veliki strah od vanzemaljaca, zbog čega je NASA uputila poziv za neobično i krajnje zanimljivo radno mesto: "oficir za zaštitu planete Zemlje od vanzemaljaca". ....

A plata je kako se navodi u konkursu oko 187.000 dolara kako piše Biznis insajder

Pozicija "oficira za vanzemaljce"je uvedena davne 1967.godine a između ostalog, uključuje i smanjivanje mogućnosti da tokom istraživanja kontaminiramo mesec i ostala nebeska tela, kao i sprečavanje širenja bilo kakvih vanzemaljskih mikroba na Zemlji.

Njegovo zaduženje je i da povremeno putuje u svemirske centre širom sveta i nadgleda stanje u centrima.

Kandidat za oficira za vanzemaljce mora imati najmanje jednu godinu iskustva kao službenik civilne vlade na najvišem nivou, plus mora posedovati "napredna znanja" o zaštiti planeta i sve što to podrazumeva.

Ako nemate iskustva u planiranju, izvršavanju ili nadgledanju svemirskih programa od nacionalnog značaja, onda trošite vreme popunjavanjem prijave.

Posao podrazumeva mnogo međunarodne koordinacije. Istraživanje svemira je skupo, a troškove često dele mnog zemlje - tako da je agenciji potreban neko i sa dobrim diplomatskim veštinama.

Takođe, poželjna je diploma naprednog stepena fizike, inženjeringa ili matematike.

NASA prihvata aplikacije na sajtu usajobs.gov od 13. jula do 14. avgusta.PA ako je ko zainteresovan eto prilike za neobičnim poslom.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala