Najzanimljiviji sajt Balkana
David Vajtlok se nije tuširao 12 godina

David Whitlock,koji je po zanimanju hemijski inžinjer nije kupao 12 godina, a na svom telu ima na milijarde dobrih bakterija zbog kojih, kako on tvrdi, njegov znoj ne smrdi.?!...
 
Na ovu neobčnu i veoma ludu ideju da se ne tušira, David Vajtlok je dobio kada ga je devojka pitala zbog čega se konji valjaju u blatu i prašini.  Od tog trenutka je prošlo 12 godina, a Vajtlok je kupanje zamenio prskanje sprejom koji sadrži amonijak-oksidirajuću bakteriju (AOB) sprej se zove "Mother Dirt"
 
"Dosad se niko nije setio da sprovede istraživanje na ljudima koji se svakodnevno tuširaju s ciljem utvrđivanja koliko je to zdravo. Na tome temeljim svoju odluku o netuširanju i tvrdim kako je to puno bolje rešenje. Voleo bih da ceo svet prihvati ovu praksu" samouvereno je kazao je naučnik David Vajtlok
 
Vajtloka je zainteresovao uticaj mikroorganizama koji žive u zemlji, rekama, okeanima i na telo. Vrlo brzo je otkrio da se ove životinje valjaju u blatu kako bi osigurale dovoljno bakterija na svom telu i na taj način onemogućili sopstvenom znoju da istrune i smrdi tokom vrućih letnjih meseci.
 
Ljudski znoj funkcioniše na potpuno isti način. Pretvara se u amonijak koji smrdi, ali može se neutralizovati prisustvom ovih bakterija. Jedini problem je u tome što većina nas, zbog redovne higijene, na svom telu nema dobrih bakterija.
 
Hemijski injžinjer Vajtlok ih na sebi, posle 12 godina, ima na milijarde. Prska svoje telo AOB bakterijama koje nabavlja u kokošinjcima, svinjcima i štalama. Izuzetak kod Vajtloka su ruke koje pere sapunom samo u dva slučaja: pre kada treba da jede i nakon toaleta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala