Najzanimljiviji sajt Balkana

73-godišnja Indijka Mangayamma Yaramat iz indijske države Andra Pradeš rodila je blizance dok je njen muž od saznanja doživeo moždani udar!! Doktori su ovu zanimljivu i bizarnu vest ...

su objavili u četvrtak i zvanično potvrdili da je reč o blizancima dve devojčice


Interesantno je i to, da je samo dan nakon što su se blizanci rodili, Rajarao otac blizanaca i suprug 73-godišnje majke doživeo moždani udar i trenutno se nalazi na lečenju u bolnici.


Blizanci koje je na svet donela 73-godišnja indijka su se rodile nakon vantelesne oplodnje (IVF) Blizanci dve devojčice, rođene su carskim rezom, što je uobičajena metoda u ovako rijetkim slučajevima.


"Majka i bebe su dobro", rekla je za BBC Telugu dr Uma Sankar, ginekolog.

Mangayamma Yaramati rekla je da su ona i njen suprug Yarramatti Raja Rao, koji ima 80 godina, su oduvek želeli da imaju decu, ali da do sada nisu mogli začeti.
"Neverovatno smo srećni", izjavio je njen suprug Raja Raoa dodajući da je Yaramati zatrudnela u roku od dva meseca od početka vantelesne oplodnje lečenja.

Mangayamma rekla kako su mnogo puta pokušavali dobiti dete još odkada sus e venčali 1962.godine, i da su posećivali brojne lekare, a ovo im je najsrećniji i trenutak u životu. Sad već majka dodala je i to da se osećala stigmatizovano u svom selu dugi niz godina, i da su je često isključivali s društvenih okupljanja jer nije bila  majka.

Napominjemo vas, da je sličan slučaj se desio 2016. godine kada je 70-godišnja Indijka Daljinder Kaur, rodila dečaka. Mangayamma Yaramat verovatno će postati najstarija majka na svetu.!
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1