Najzanimljiviji sajt Balkana

Kinez po imenu Žang Binšeng (30) imao problema s disanjem kroz nos, te je odlučio da potražiti pomoć lekara. Ovaj kinez nije mogao da diše na nos jer su mu nozdrve bile stalno začepljene...

Osim toga,što nije mogao normalno da diše na nos gotovo 3 meseca, zabrinjavalo ga je i to što mu se iz njih širi neugodan miris truljenja pa je posetio lekara.


Odmah su ga poslali na snimanje, a na rendgenu u nosnoj šupljini uočena je senka "visoke gustine" Žang se šokirao kada su mu doktori objasnili da se verovatno radi o zubu kog je davno izgubio.


Odnosno da mu je u nosu rastao njegov "izgubljeni" zub!

Naime, on je kao desetogodišnjak pao sa trećeg spreta u tržnom centru nakon čega mu je ispao zub, no nije ga pronašao. Ispostavilo se kako mu je zub zapeo u nosnoj šupljini pa je tamo 'pustio koren' i nastavio da raste.

Dr. Guo Longmei pojasnio je kako nosna šupljina nije 'odbacila' zub kao strani objekat, piše Metro.

Zub, koji je bio veličine jedan centimetar, operacijom je uklonjen iz nosa 30-godišnjaka te se on trenutno oporavlja. Ovakva pojava retka je kod ljudi, no ipak moguća, a zahvata 0,1 posto populacije u svetu.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1