Najzanimljiviji sajt Balkana

pas štene s rogomŠtene s repom kojem raste rep iz sredine čela to jest, na čelu postao je zvezda na interneta i društvenih mreža Pripadnici spasilačke organizacije "Mac's Mission" pronašli su štene,...

koje je osim neobičnog "repa-rogića“ na glavi, imalo povredu stopala.

Nađen je na ulici zajedno sa još jednim starijim psom kojem je bila potrebna pomoć. Veterinari kažu da mali "rogić" šteneta ne ugrožava njegovo zdravlje, pa će „krzneni jednorog“ uskoro biti spreman za usvajanje.Aktivisti su psa nazvali Mali magični krzneni jednorog (engl. Narwhal the Little Magical Furry Unicorn")


Organizacija "Mac's Mission" sa sedištem u Misuriju, pomaže zlostavljanim psima, povređenim životinjama i onima sa urođenim manama. Iako rog na glavi ovog psića najviše liči na rep, iz organizacije su saopštili da on njime ne može da maše kao pravim repom.

Štene je odvedeno veterinarima, koji su rekli da ova pojava nije opasna za njegovo zdravlje.

"Nema razloga za hirurško otklanjanje repića sa glave šteneta a i vidi se da mu nikako ne smeta. Ponaša se kao sasvim normalno štene“, rekao je dr Hering.
pas štene s rogom"Mal jednorog" još zvanično nije spreman za usvajanje pošto veterinari žele da budu sigurni da je sa njegovim zdravljem sve u redu. Ipak, lista onih koji žele da ga udome već se pravi i red koji žele da usvoje ovo slatko štene je ogroman!

Pogledajte simpatični video 😊:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1