Najzanimljiviji sajt Balkana

nike Adapt HuaracheKompanija Nike je predstavila svoje nove samovezujuće patike (noviju verziju) čije je ime "Adapt Huarache". Patike predstavljaju moderniju verziju klasičnih patika iz 1991. godine, ... koje sadrže Nikeovu FitAdapt tehnologiju samovezivanja.

Patike Nike "Adapt Huarache" koštaju 350 dolara što je puno manje u odnosu na HyperAdapt 1.0, prve Nikeove samovezujuće patike koje su koštale 720 dolara. Potražnja za novim patikama je veoma velika.Nike patike Adapt Huarache se mogu povezati s aplikacijom za iOS i Android uređaje tj preko mobilnog telefona, a omogućene su i govorne naredbe pomoću kojih se može proveriti stanje baterije ili prilagoditi pertle, odnosno zategnuti ih ili otpustiti.

Govornim komandama je moguće i promeniti boju LED svetla te update-ovati aplikaciju. Baterija traje 14 dana, a potom se može napuniti bežičnim putem.

Kompanija Puma takođe ima samovezujuće patike Fit Intelligence, koje će se na tržištu pojaviti 2020. godine po ceni od 330 dolara.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1