Najzanimljiviji sajt Balkananostradamus

Početkom godine ove godine 2017. objavljena su proročanstva koja je prorekao "najveći prorok" svih vremena Nostradamus. Nostradamus davne 1555 godine objavio svoju prvu knjigu "Proročanstva" ...

koju je napisao u stihovima, a svaki katren predviđa neko proročanstvo to odnosno događaj koji će se desiti u budućnosti

Neki smatraju koji proučavaju Nostradamusa kažu da je prorekao i pobedu današnjeg aktuelnog predesednika SAD-a Donalda Trampa. Takođe neki tvrde da postoje i proročanstva i za ovu 2017. godinu.

Ovo su Nostradamusovi stihovi koji bi se trebali odnositi na 2017. godinu...

Poplave i suša

"40 godina duga neće biti viđena. 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena".

Grmljavina i konflikti

"Velik čovek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nosioca peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Remusu u Francuskoj i Londonu, a haos u Toskani"

Bitka u suton

"Ne tako dugo, pre nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama".

Mali odmor na Zemlji

"Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo (preko) zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti".

Kraljevski skandal

"Pisma su pronađena u kraljevskoj odaji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju ko je ljubavnik".

Čudna verzija životinjske farme

"Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu riječ, glumeći svetost u javnosti nakon čega će ni iz čega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima"

Oslabljeni zapad

"Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će takođe oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe"

Na kraju vama ostavljamo da sami procenite šta se od ovih sedam navedenih proročanstva dosad ostvarilo po svetski poznatom proroku Nostradamusu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala