Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija: ljubav
Kler Basbi (46) majka četvoro dece iz Mejdenheda u Berkširu se ozbiljno povredila nakon što je pala s visokog king-size kreveta...

s duplim dušekom dok je s partnerom menjala pozu.

Basbi je nakon bizarnog incidenta s kreveton ostala paralizovana! Ona je katapultirana sa kreveta tokom polnog odnosa. Zbog toga je odlučila da tuži proizvođača kreveta.

Do bizarne tragedije došlo je kad je 46-godišnjakinja tokom polnog odnosa zamahnula nogama i zavalila se na leđa, ali, prema njenim rečima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu.

"Osećala sam se kao da sam katapultirana s kreveta. Prilikom pada začula sam zvuk kao da je nešto puklo. Glavom sam udarila o pod, pala na jednu stranu i čula da je nešto u mom telu krcnulo", požalila se.

Basbi kaže kako smatra da dva dušeka na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana te su nedostajali još neki delovi. Takođe je tvrdila da je do nesreće došlo zbog fabričke greške zbog čega je odlučila da tuži proizvođača.

Na sudu je takođe pojašnjeno da je gospođa povređena oko nedelju dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu uživala s partnerom Džonom Maršalom.

Tokom suđenja sudija Beri Koter rekao je da je središnje pitanje u ovom slučaju je li krevet bio oštećen i jesu li tragične povrede gospođe Basbi uzrokovane krevetom.

Bizi je tražila tokom suđenja višemilionsku odštetu...ali, sud je njenu tužbu odbio u potpunosti.

Iz kompanije za krevete "Berkshire Bed Company " koju je žena tužila poručili su da je sa krevetom sve bilo u najboljem redu, pa da sva krivica za nesreću pripada samoj gospođi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1