Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija: besan pas i ograda
Jamajkancu,pod nadimkom Nili, komšijski pas je odgrizao deo muškosti dok je pričao sa svojom komšinicom preko ograde. Bizarni napad se desio.... u mestu Stoni Hil, severno od Kingstona.

Nesrećni Nili je objasnio da je pas proturio njušku kroz metalnu ogradu i čeljustima mu "ščepao" genitalije. Muškarac je izjavio da je imao sreće što povreda nije bila ozbiljnija, ali je istakao da je ipak ostao bez dela polnog organa.


"Pas je iskoristio priliku jer sam stajao tik uz ogradu. Više im se neću približavati " rekao je Jamajkanac za "Vikend star"


Psi komšinice sa kojom je Nili pričao preko ograde, poznati su po svojoj agresiji, međutim, ovo je prvi put da je jedan od njih nekog ugrizao za genitalije.

Nakon napada, prema pisanju zapadnih medija, muškarac je primljen u bolnicu. On je poručio da neće da tuži svoju komšinicu i da neće da joj traži novac, jer mu je pomogla da dođe do bolnice.

Povreda, iako bolna, nije bila opasna po život, pa će Jamajkanac ubrzo biti spreman da se vrati na na svoj posao i svojim ustaljenim načinom života

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1