Najzanimljiviji sajt BalkanaNatalija i  ivan Krasko
Ruski glumac (87) koji je pre nekoliko dana došao na naslovne strane svetskih sajtova zbog razvoda od 60 godina mlađe supruge manekenke Natalije Krasko, jer ona ne želi da mu rodi dete,... u međuvremenu on je već novu devojku Juliju Ki

Glumac je naime rekao da je počeo da traži novu suprugu otkad mu je prekipelo zbog bivše žene koja nije želela da ima seksualne odnose s njim i da mu rodi dete.

"Jedva da smo imali seks od samog početka braka, zato što se moja supruga plašila da ne ostane u drugom stanju", izjavio je za britanske medije glumac

"Dete je dokaz ljubavi. Svaki bračni par treba da ima dete", dodao je on.

Njegova sadašnja devojka Julija Ki rekla je da se zaljubila u njega kada ga je gledala u pozorištu.

"Nekoliko meseci sam dolazila u pozorište ne bih li ga videla. Jednom prilikom smo se sreli i počeli smo da razgovaramo. Nešto kasnije pozvao me je na sastanak", prisetila se Julija.

Veruje i da je savršena žena za njega, da je Krasko "veoma seksi", kao i da kada ga je prvi put dodirnula da je izgledalo da nije bio intiman sa ženom više od 10 godina.


"Želim da budem njegova nova žena i da imam dete s njim. Želim da budem sa ovim neverovatnim čovekom", objasnila je Julija.

Ivan Krasko je poznati ruski glumac i odigrao je više od 140 uloga, a sa Natalijom Krasko venčao se 2015. godine, par živi sa Ivanovim unukom u Moskvi.

Mediji navode da sadašnja gospođa Krasko ne želi da se razvede, te tvrdi da ga voli.

"Ne želim da budem samohrana majka. Deca znače odgovornost, a čak ni ne živimo u našem stanu", rekla je Natalija, dodavši da par živi sa Ivanovim unukom u Moskvi.

izvor B92

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala