Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:bekstvo  iz zatvora
Amerikanac Mark Švarc iz Kalifornije pobegao je iz zatvora nakon dva dana robije jer nije mogao da izdrži ukupnu kaznu koja mu je sledila od četiri dana.!...

Sloboda Marka kada je pobegao iz zatvora trajala je veoma kratko. jer je posle samo 38 minuta vraćen odakle je i pobeggao odnosno opet je uhapšen.

I teško da je ispalo onako kako je planirao. Sada se suočava sa mnogo dužom kaznom nego prvobitno izrečenom.

On je za tih nekoliko dana zatvora bio spreman da preskače središnju ogradu opasanu bodljikavom žicom, u koju se zapleo, pa se survao na zemlju. Preživeo je nekako i to pa se je posle preskakanje spoljne drvene ograde bežao kroz šumu.


Još dok je stigao do ograde, u zatvoru je primećen manjak zatvorenika. Kroz nekoliko minuta građani su pozvali zatvor primetivši ga kako sumanuto beži.

Tražilo ga je 20 policajaca, helikopter, policijski psi, i sve to zbog kazne od četiri dana. A izdržao je pola. Zbog ovako retko nepromišljene apsurdne odluke, s obzirom na zakon, suočiće se sa kaznom između jedne i šest godina.

" Nije koristio ni drogu, niti ima psihičkih problema" rečeno je iz policije, ali malo ko bi mogao suštinski da poveruje u to.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala