Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedan nemenovani rus stanovnik kabarovske oblasti iz grada Elbana je živeo dve godine s ekserom u glavi!. Nemenovani rus  je otišao...

kod lekara jer je primetio da ne čuje dobro

Posle svih analiza, doktori su bili prilično iznenađeni kada su videli da muškarac u mozgu ima ekser koji mu tu stoji već neko vreme.

Naime, Rus je izgleda zaboravio da je pre nekoliko godina, tokom nekih građevinski radova, doživeo nezgodu, kada mu se ekser zakucao u glavu, ali kako je bio pijan, alkohol je poslužio kao anestezija, te nije osetio veliki bol.


Njegovi članovi porodice su tada videli samo manju ranu na uvetu, pa nisu bili previše zabrinuti.

Da ima ekser u glavi saznao je prošle godine, ali je odustao od operacije jer je bila veoma rizična.

Ipak, hirurg Aleksander Karpov prihvatio se ovog ozbiljnog zadatka i posle operacije od 3 sata uspeo je da izvadi ekser koji se nalazio veoma blizu velikog krvnog suda.

"Pravo je čudo da je čovek normalno funkcionisao sa stranim objektom u glavi nekoliko godina. Operaciju je otežalo i tkivo koje se oformilo oko eksera", rekao je hirurg.

Srećom, sve se dobro završilo i pacijent se uskoro vraća kući.

Pogledajte video:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1