Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: koka kola deca
Otac dvojice dečaka starosti od 3 i 4 godine iz Limoža u Francuskoj osuđen je na zatvorsku kaznu jer je svoju decu hranio skoro isključivo "Koka Kolom" izjavio je advokat dece....

"Otac, koji inače ne zna ni da čita, ni da piše, niti da broji, nije uvideo ozbiljnost situacije i skoro sav novac od socijalne pomoći trošio je na alkohol", rekla je Karol Papon, predstavnik udruženja "Francuske žrtve 87".

Ona je rekla da u roku od nekoliko dana nakon isplate pomoći porodica nije imala šta da jede.  Otac, koji je opisan kao nasilan prema supruzi i deci, osuđen je na tri meseca zatvora u Limožu.

Starijem dečaku lekari su morali da izvade sedam zuba koji su počeli da trule usled uticaja šećera, a drugi uopšte ne govori.


Dečaci su prebačeni u dom za decu gdje su im dati normalni obroci od mesa i povrća i gde se oporavljaju od hrane u vidu "Coca Cola" napitaka

"U njihovom stanu nije bilo ničega. Nije bilo frižidera, deca su spavala na madracu na podu bez pokrivača, nije bilo igračaka. Otac im je davao eventualno kolače i 'koka-kolu'", rekao je Bruno Robine, zamenik javnog tužioca.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala