Najzanimljiviji sajt Balkana
Ovo što će te videti i pročitati u nastavku će vas zaista šokirati a i mora se priznati deluje strašno bizarno! Bizarna priča koja je bila poznata u svetu,za ovu priču su mnogi sumljali oni koji su videli rekli su da je živa istina.Ovde je reč o najobičnijem petlu...

koji se zvao Majk.Petao Majk iako bez glave živeo je po pričama( i videu) 18 meseci.

Sve je počelo 10. septembra  davne 1945. godine u Koloradu, kada je farmer Lojd Olsen pokušao da ubije svog petla za večeru.Petla je ubio sekirom tako što mu je odrubio glavu( ili se barema tako činilo u prvi mah) ali farmer Lojd je ostao šokiran činjenicom da je njegov petao Majk ustao i nastavio da se šeta kao da se ništa nije desilo.

Sve je delovalo O.K.osim što sad njegov petao nije imao glavu !Iispostavilo se da je Olsen sečivom sekire promašio vitalnu arteriju.Kada je shvatio da njegov petao Majk nije mrtav, farmer je odlučio odlučio da ga ne ubije već zadrži.

Farmer ga je  počeo ga hraniti mlekom sa kapalicom i ponekad sa zrnima kukuruza.Uskoro je farmer Lojd shvatio a je njegov petao postao lokalni hit međus tanovništvom te ga je počeo vodati širom zemlje.

Petao Majk je tako tako živeo punih osamnaest meseci a svoj život završio je u jednom motelu u Arizoni, kada sepetao  iznenada udavio u svojoj krvi.

Ova nesrećna,izmučena i unakažena životinja zaradila je farmeru sumu  4.500 dolara koja je u to vreme bila ogromna.Tako je 1999 u državi Klorado ustanovljen Dan bezglave kokoške Majka.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala