Najzanimljiviji sajt Balkana

 Ilustracija: avio kompanja Saudijska Arabija   FOTO:printscreen youtube
Pilot avio kompanije iz Saudijske Arabije na letu za Kuala Lumpur bio je prisiljen da se vrati na aerodrom ubrzo po poletanj zbog zaboravljene bebe!...Avion je ubrzo po poletanju htno morao da se vrati jer je jedna putnica shvatila da je zaboravila i ostavila bebu u aerodromskoj čekaonici.!

Lokalni mediji objavili su i audio snimak na kojem se jasno čuje glas pilota koji traži od kontrole letenja dozvolu za povratak na aerodrom u Džedi.


"Neka Bog bude s nama. Možemo li da se vratitimo ili šta dalje da radimo? Putnica je zaboravila svoju bebu u čekaonici", čuo se glas pilota na snimku koji je objavljen na Youtube-u i koji je ubrzo imao preko 50.000 pregleda.

Kada je kontrolor leta upitao pilota za potvrdu izgovorenih reči, on mu je odgovorio da je putnica ostavila svoju bebu u terminalu i da odbija da nastaviti putovanje.

Jedan od kontrolora tada se može čuti da pita kolegu: "Ovaj let traži da se vrati ... putnik je zaboravio svoju bebu u čekaonici! Operater im je na kraju dao dozvolu da se vrate na međunarodni aerodrom "Kralj Abdul Aziz".

Putnici koji je trebalo da lete iz Džede u Kuala Lumpur uskoro su se javili na društvenim mrežama sa svojim viđenjem ovog neobičnog događaja.

Jedni su pohvalili reakciju pilota aviokompanije, dok su drugi kritikovali po njihovom mišljenju neodgovornu majku.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1