Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: policajci štrumpfovi
Jedan nemenovani Austrijanac iz Tirola zbog upozorenja na radarsku kontrolu na putu dobio je kaznu od strane policije....

Austrijanac, čije ime nije objavljeno, suočen je sa kaznom od 160 evra jer je opisao policajce kao "štrumpfove" u poruci kojom je upozorio vozače na saobraćajnu kontrolu.

On, međutim, nije kažnjen zato što je preko Fejsbuka, u grupi sa 8.000 članova, postavio upozorenje na radar, već zbog sadržaja upozorenja.

Policija je u pokrajini Tirol izrekle kaznu austrijancu jer je narušio "javno dostojanstvo" i "uvredio dvojicu policajaca".

Policajac koji je bio član grupe video je poruku i podneo prijavu u njegovoj poruci se čuvarima reda nije nikako dopalo.

U svom upozorenju je napisao  "u pravcu Insbruka stoje dva Štrumpfa sa laserom"

Lokalni list "Tiroler tagescajtung" je izvestio je da kažnjeni čovjek tvrdi da je to bila bezazlena šala, a ne uvreda i da planira da se žali u regionalnom sedištu policije.

Inače upozorenje na radarsku kontrolu nije nikakav prekršaj, ali zbog toga što je policajce nazvao "Štrumpfovima" nemenovanog austrijanca je na kraju kako smo rekli koštalo 160 evra.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala