Najzanimljiviji sajt Balkanajackpot  od 57 miliona funti fred lesley Higgins
Škotskom bračnom paru Fredu i Lesli  iz Lorenskrika, zamalo da izmakne lutrijska premija od 58 miliona funti ! Na kraju je stvar spasio lutrijski automatski čitač i naravno pocepani lutrijski listić...

Penzioner Fred Higins (67) se pouzdao u brzopletu "dijagnozu" mladića koji je radio u prodavnici gde je kupio srećku "Euromillions", da njegovi loto brojevi na koje je zaigrao sa suprugom Lesli (57) nisu izvučeni.

Prodavac je, naime, konstatujući da nema dobitaka, pocepao listić i brž ebolje ga bacio u korpu za smeće. U tom trenutku se oglasila automatska lutrijska mašina, porukom da se vlasnik listića javi organizatoru lutrije jer je osvojio jackpot!

Fred inače sa svojom suprugom Lesli redovno igra loto, nije trebalo mnogo da shvati o čemu se radi. Brže-bolje, izvukao je delove listića i iscepanog lutrijskog listića iz korpe te se vratio kući.

Kada je uporedio brojeve, shvatio je da će se kućni budžet uvećati za tačno 57.975.367 funti!


Iako su brojevi na tiketu cepanjem  bili prepolovljeni, i dalje su se jasno videli, pa je Higins, dok se njegova supruga još odmarala, seo za računar da potvrdi da li ga je sreća zaista pogledala.

Proverio je jednom, pa drugi put, a kada je i treća provera pokazala isti poredak brojeva - 3, 8, 26, 33, 45, plus 7 i 10, Higins je pozvao organizatora lutrije, "Kamelot", i sve objasnio.  Bezbednosna služba "Kamelota" je ubrzo došla kod Higinsovih kako bi proverila svaki detalj.

"To je potrajalo čitavu nedelju, a jedina osoba kojoj smo se poverili bila je naša kćerka" pričali su Higinsovi, koji su u braku 35 godina.

Kada je novac, najzad, legao na račun, par je prvo kupio novi "audi kabriolet". Zatim su rešili da ispune svoj san i da se nastane negde u inostranstvu mada još uvek vagaju - Barbados ili Francuska.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala