Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: sudnica sudija
U Severnoj Karolini, u SAD, kazna za preljubništvo može da bude ozbiljan prekršaj. U ovako nešto se pre par dana uverio Fransisko Huisar,....

koji prevarenom mužu svoje ljubavnice sada mora da isplati 8,8 miliona dolara odštete!

Ako ne znate u Severnoj Karolini sasvim je legalno da prevareni supružnik tuži osobu sa kojom ga je bračni partner prevario, a stručan (sudski) naziv za to je otuđenje naklonosti

Sudija je naredio Huisaru da Kitu Kingu, sa čijom suprugom se viđao 16 meseci, na ime odštete mora da plati 8.8 miliona dolara!

Kingov advokat, Džoan Fojl, kazala je da je kompanija njenog klijenta, nakon saznanja da ga supruga Danijel Sords vara, izgubila prihode i zaposlenog - suprugu od koje se na kraju razveo. 

Prevareni muž, presavio je tabak i ljubavnika svoje, sada već bivše, supruge, tužio za nanošenje duševnog bola. Danijel i Fransisko upoznali su se na moto skupu 2015. godine, nešto više od pet godina nakon što se Danijel udala za Kinga. Huisar je najavio žalbu na ovu presudu.

Ovakav zakon, postoji u američkim saveznim državama Havajima,Novom Meksiku, Južnoj Dakoti i Juti.

King je rekao da je pokušao da spasi brak, zbog svoje kćerke, ali onda se upoznao sa zakonima države u kojoj živi i shvatio da svoj bol može i da naplati. 

Ovo nije prvi slučaj u Severnoj Karolini da prevareni supružnik dobija odštetu od osobe sa kojom je prevaren.

Poznat je slučaj iz 2011. godine kada je Beti Devin naloženo da plati 30 miliona dolara Kerol Purjir, nakon afere koju je imala sa njenim bivšim suprugom Donaldom Purjirom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala