Najzanimljiviji sajt Balkana


Policija grada Brejntri,koji se nalazi u američkoj državi Masačusets, imala je neobičnu moblu za kriminalnce. Usled toplotnog talasa koji je pogodio pojedine delove SAD-a policija tog grada...

obratile su se građanima molbom da se uzdrže od kriminalnih aktivnosti dok vrućine ne prestanu.

"Jednostavno, previše je vruće za kriminalne radnje", naveli su iz policije grada Braintree na istoku dražve Masačusetsa.


napisalo je policjsko odeljenje u fejsbuk postu, koji je od petka prikupio više od 106.000 deljenja

Kako prenosi CNN, vrućine su već "dovoljna kazna za građane". Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje zbog toplog talasa za istočni teo teritorije SAD.

Iz policije su građanima preporučili da „ostanu kod kuće, gledaju serije, igraju igrice ili vežbaju karate“ uz opasku da će "naredni sastanak sa onima koji se bave kriminalnim radnjama biti najverovatnije u ponedeljak, kada se očekuje zahlađenje!".

Nekoliko osoba je zbog vrućine u SAD preminulo, temperature dostižu i više od 39 stepeni Celzijusa, a očekuje se da će, po lokalnom vremenu, toplotni talas trajatio do nedelje uveče.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1