Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija flaša jogurta krađa DNK analiza
Policiju u tajvanskom gradu Taipeiju su optužili da novac poreznih obveznika koriste bez veze nakon što je objavljena informacija da su potrošili 600 dolarana ... DNK analizu da dokažu tko je ukrao bocu jogurta.

Tajvanska studentkinja koja deli dom sa još pet devojaka prijavila je policiji prošlog meseca da je neko popio njenu flašu jogurta,Ipsijenu flašu jogurta "lopov" je potom bacio u smeće.

Odmah je pozvala sve devojke koje žive s njom u sobi ali nije uspela saznati koja od njih je lopov. Tako je praznu flašu jogurta od ( cela 2 dolara) odnela u policijsku stanicu i zatražila detaljnu istragu,jer želi zaista da uvati tog lopova.


U većini drugih mesta širom svijeta, policajci bi gotovo sigurno rekli ženi da to nije pitanje policije, a možda čak bi i nju kaznili zbog toga što gnjavi policiju zbo sitnica i zbog gubitka vremena policajaca

Ipak Policija iz Taipeja je  shvatila veoma ozbiljno slučaj "krađe"  te su ispitali sve sudionice ovog neobičnog događaja i napravili i DNK analizu koaj je porzne obveznika koštala tačno 18.000 novi tajvanskih dolara ili precizno 585 američkih dolara!

Na kraju ostaje nejasno ( iz online medija-vesti) da je li uspelo policajcima pronaći krivca, ali jedna stvar koju je policija definitivno uspjela dobiti je ta da su privukli neželjenu pažnju prema sebi i načinu na koji koriste javne resurse.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala