Najzanimljiviji sajt Balkana176-oro dece iz ugande poljoprivrednika iz Ugande
Mustafa Magambo Mutone (65) iz grada Ugande je otac ni više ni manje nego 176-oro dece. Ovaj poljoprivrednik ima.... i 13 supruga, deset devojaka i čak 90 unučadi.!

Poljoprivrednik iz Ugande sa ovlim brojem potomstva jedva uspeva da prehrani svoju ogromnu porodicu koja izlazi van granica zemlje, ali nema nameru da stane što se tiče i dece i prehranjivanja!

Njegov prvi brak je sklopljen 1968. godine kada je imao 16 godina. Sada trenutno šest Mustafinih partnerki su trudne, pa se očekuje da će broj dece do kraja 2018. premašiti 180.!

Njegova najmlađa supruga ima 25, a najstarija 50 godina! Te i dalje tvrdi da ima snage da se ženi i želi još uvek da dobija decu."


"Trudim se sve vrijeme da prehranim svoju decu i mojih 13 supruga, a to nije baš lako", kaže ovaj poljoprivrednik za medije

Mustafa se u svom gradiću bavi proizvodnjom kukuruza i kafe, takođe poseduje veleprodajnu radnju u Kyaterekera trgovačkom centru u četvrti Kagadi.

Mutone je tražio od vlade Ugande da mu pomogne oko dece to jest, da sponzoriše njegovu decu dok idu barem u srednju školu ali za sada nije dobio nikakav odgovor od vlade.

Ovaj 65-godišnjak otkriva da ne pije alkohol, ne puši niti jede slatko. Njegov najstariji sin sada ima 49 godina, a najmlađi su blizanci od četiri godine.

Budući da mu sve supruge i potomci ne žive u Ugandi, Mustafa vodi u posebnoj knjizi vodi evidenciju o svojoj porodici.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala