Najzanimljiviji sajt Balkana

10.000 dolara koje je dobila Alaina Kaster od nepoznate mušterije
U kafić "Sup Dogs" koji se nalazi u Greenville-u u severnoj Karolini pre par dana ušao je "nepoznati muškarac" i naručio dve flaše vode, a onda ostavio napojnicu od neverovatnih 10.000 dolara....
u kešu uz jednu rečenicu.!

Kako je rekao vlasnik bara Brett Oliverio nepoznati dobročinitelj je otpio nekoliko gutljaja vode, a onda ostavio ogromnu napojnicu u kešu i poruku na kojoj je pisalo "hvala na ukusnoj vodi".

"Na kraju se ispostavilo da je "nepoznati muškarac" zapravo  youtube zvezda, Mr Beast (u prevodu gospodin zver). Želeli su da snime reakciju konobarice kada uzme novac - rekao je vlasnik lokala Bret Oliverio.

Konobarica Alaina Kaster koja je inače student zadržala  je oko 800 doalra bakšiša ali je insistirala da 10.000 dolara podeli sa ostalim radnicima kafića "Sup Dogs"
Alaina Kaster  i dobijenih 10.000 dolara napojnice od mr Beast youtbera
"Nisam mogla da verujem, bila je gomila novčanica od hiljadu dolara. Mislila sam da se neko šali sa mnom" ispričala je Alaina Kaster kasnije za medije u SAD

Ona je rekla da, kada je muškarac izašao napolje, dvojica mladića za susednim stolom pratila su njenu reakciju i sve snimala.

Nakon toga se Mister Bist vratio u kafić, a ona ih je sve izgrlila i zahvalila im na bakšišu.

Ovaj kafić inače je omiljen je među studentima i stanarima i poznat je po tome što se u njemu ostavlja veći bakšiš, ali nikada do sada ovolika suma novca.

" To je najveći bakšiš do sada. Ranije smo dobili napojnicu od 500 dolara" istakao je vlasnik kafića Brett

Na kraju, pravo ime Mr. Beast youtubera,  je Džimi, i njega prati oko 8 miliona ljudi. Često objavljuje video snimke na kojima daje velike  novčane donacije totalno nepoznatim ljudima!

Što se mora priznati, za jednog jakog i pravog youtbera zaista neobično, zanimljivo i veoma  humano (ako možemo tako reći) s njegove strane.!Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1