Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedan nemenovani Albanac (60) koji živi u istočnoj Francuskoj u gradu Mecu ostao je zaprepašćen kada je video sliku svoje amputirane noge kao upozorenje na paklicama cigareta!

Kako on tvrdi upotrebljenu bez njegove dozvole.!

Slika je stavljena na paklice cigareta u EU uz poruku "pušenje vam zagušuje arterije". Međutim Albanac koji živi u Mecu u Francuskoj rekao je da je izgubio nogu kao posledica napada u Albaniji 1997. godine, prenosi BBC.

Njegov advokat rekao je da će kontaktirati Evropsku komisiju da vidi kako dogodilo da se ta slika tako uporebi.

Njjegov sin je otrkio sliku na kojoj su bile prepoznatljive opekotine i ožiljci kada je kupio paket duvana u Luksemburgu prošle godine, prenose francuski mediji. On je doneo paklicu svojoj porodici i otac je potvrdio da je to zaista snimak njegove noge.


On je rekao da nikad nije prihvatio da se koristi ta njegova slika i da veruje da je snimljena kada je otišao u lokalnu bolnicu da vidi da li može da mu se namesti veštačka noga.

Advokat je pisao bolnici da sazna kako je došlo do toga da se upotrebi ta slika, a obratio se i Evropskoj komisiji pošto je ona odgovorna za raspodelu takvih slika na svim paklicama cigareta u EU.

Advokat je rekao da Evropska komisija obično koristi slike iz baze podataka koje su proverene i objavljene sa dozvolom prikazane osobe.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1