Najzanimljiviji sajt Balkana

Putnica Chloe Haines je optužena za nedolično ponašanje na letu kompanije "Jet 2" koji je morao da se vrati na londonski aerodrom Stansted u juna meseca ove godine ..

Kloi je tako "zaradila" odnosno dobila je ogroman račun od avio-kompanije Džet 2,  od neverovatnih 94.500 evra ili oko 106.000 dolara

Avio-kompanija je optužila Kloi Hajns za "agresivno, nasilno i opasno ponašanje" na letu i poslala joj račun od 94.500 evra Takođe joj je zabranjen pristup avionu kompanije "Jet 2" do kraja života.

Zvaničnici kažu da je avion za Tursku morao da se vrati na Stansted i da su ga pratila dva Tajfuna, borbena aviona Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

Hajnsova je uhapšena kada je avion sleteo i puštena je uz kauciju. Privedena je pod sumnjom za napad, nanošenje štete i ugrožavanje aviona. 

"Ponašanje gospođice Haines je bilo jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja ponašanja putnika koje smo iskusili. Ona se mora suočiti sa posledicama svojih postupaka, a mi ćemo energično nastojati da nadoknadimo troškove koji su nastali kao rezultat ovog preusmeravanja, “izjavio je Stiv Hepi, izvršni direktor aviokompanije "Jet2"

Prema njegovim rečima, kompanija ima "apsolutno nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju" i nada se da će "ovaj otrežnjujući incident, sa svojim veoma ozbiljnim posledicama, poslužiti kao snažno upozorenje drugima koji misle da se mogu tako ponašati".Sudsko ročište za Kloi je zakazano za 21. avgust. Na kraju pogledjate video o tom incidentu sa Kloi:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1