Najzanimljiviji sajt Balkana

avion letRadžan Mahbuban (48) iz Indije oblačio je uniformu pilota Lufthanze pilota te tako uspevao je da izbegne kontrole, da bi se brže ukrcavao u avion i dobijo premeštaj u višu klasu....

Lažni pilot je oktriven i uhapšen na aerodromu u Nju Delhiju.


Radžan Mahbuban (48) bio je obučen u pilotsku uniformu i imao je falsifikovanu Lufthanzinu identifikacionu karticu kada je uhapšen na aerodromu u Delhiju, objavio je zamenik šefa polcije Sandžaj Batia.


Mahbubani je zadržan na izlaznim vratima leta za Kolkutu pošto je glavni bezbednosni zvaničnik Lufthanze upozorio na "sumnjivo kretanje putnika u uniformi Lufthanze".

Indijac je tokom ispitivanja otkrio da često putuje i da je oblačio uniformu kako bi izbegao duge redove na kontroli putnika i temeljne kontrole kojima su podvrgnuti ostali putnici. Koristio je prolaze rezervisane za članove posade i ponekad bi tražio premeštanje u višu klasu u avionu.

Otkrio je da je falsifikovanu karticu koristio mnogo puta u proteklih šest meseci.

Mahbubani vodi konsultantsku kompaniju, a protiv njega je podneta krivična prijavaZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1