Najzanimljiviji sajt Balkana

Beatriz Martinez MartinStudenkinja sa Univerziteta San Diego Beatriz Martinez-Martin (19) preživela je pad s 4.000 metara visine prlikom skoka s padobranom u Oklandu (Novi Zeland), On je bila jzajedno sa instruktorkom u tandemu kada je iskočila sa gore pomenute visine  ...

dok su padale jak nalet vetra pri skoku ih he uhvatio te bacio svom silinom na zemlju

Mlada studentknija je nekim čudom preživela pad sa 4.000 metara visine! Takođe je prilikom pada tj skoka slomila je deo kičme , treći lumbalni prišljen (L3)


"Moja partnerka u tandemu je vrištala. Videla sam da je mnogo boli " izjavila je Beatris Martinez-Martin, koja je slomila treći lumbalni prišljen.

"Videla sam ljude kako trče ka nama i vikala sam: “Pomozite, pomozite!"

Lekari u bolnici nisu mogli da se načude što nije ostala paralizovana.
"Slomio mi se treći lumbalni pršljen. Kažu da je dodirivao kičmenu moždinu i da je zbog toga pravo čudo što nisam ostala nepokretna" kaže ona.

U četvrtak je operisana: postavili su joj metalnu konstrukciju i šrafovima pričvrstili za kičmu kost preminulog davaoca.Od kada je operisana gotovo uopšte nema bolove, a već sturadan je prvi put stala na noge.!

Na sajtu GoFundMe otvorena je stranica za prikupljanje 15.000 dolara za pokriće troškova njenog lečenja i povratka u Ameriku.Stranica je prikupila do sad više od 7000 dolara za njen fond za oporavak.

Od kada je operisana gotovo uopšte nema bolove, a već sturadan je prvi put stala na noge. Na sajtu GoFundMe otvorena je stranica za prikupljanje 15.000 dolara za pokriće troškova njenog lečenja i povratka u Ameriku.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1