Najzanimljiviji sajt Balkana

Spasilačke ekipe izvukle su Serpil O. koja je pala u provaliju na obroncima planine Uludag. Ona je pristala na spasavanje ali da joj spasioci prvo pronađu njen ispušten prilikom pada izgubljeni mobilni telefon.!...

25-godišnja devojka čije je ime Serpil O. iz Turske, pala je 20 metara duboku provaliju na obroncima planine Uludag gde je dozivala pomoća pronašli su je meštani, pa su na mesto nesreće pozvali policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć prenose turski medijiSpasioci su se supstili u provaliju pomoću užadi do devojke, ali je ona odbila pomoć jer joj je ispao mobilni telefon. Zahtevajući od spasilaca da joj prvo pronađu mobilni telefon pa tek onda da je spasu tj izvuku na sigurno!

Posle 20-minutne potrage, spasioci su u suvom lišću pronašli mobilni telefon, a unesrećena Serpil se oraspoložila i pristala je da je spasioci konopcima izvuku na sigurno.

Lakše povređena devojka je potom odbijala pomoć ambulantne ekipe koja je ipak uspela da je nagovori da ode na lekarski pregled u bolnicu.

Očevici na licu mesta, tvrde da je devoja celo vreme delovala u pripitom stanjuZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1